+36 30 9026 - 540

 0049 70421794593

informacio @ hdentals.com

Célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásainkat mindenki számára elérhetővé tegyük, azaz pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással, és csúcstechnológiával, pacienseink számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk.

Magasan képzett fogorvosaink, fogtechnikusaink és felkészült asszisztenseink, több mint 20 éves fogászati területen szerezett tapasztalattal rendelkeznek az elkészített fogpótlásokra garanciát vállalnak.
Olyan fogászati lehetőséget kínálunk, ahol egy kedves kis csapat azon dolgozik, hogy a régóta halogatott fogászati problémád megoldásra találjon, nagyon kedvező áron!
Lelkiismeretes csapatunk teljes körű fogászati ellátáson túlmenően, csúcstechnológiájának és szakmai hátterének köszönhetően a legbonyolultabb implantációs esetek megoldására is képes.
A legkorszerűbb fájdalommentes módszereket alkalmazó fogmegtartó kezelésektől kezdve az implantológián keresztül minden problémára megoldást kínálunk.
Személyre szabott kezelési terveinket teljes körű állapotfelmérés alapján állítjuk össze, melyhez legmodernebb diagnosztikai berendezések állnak klinikáink rendelkezésére.
A minőségi szolgáltatás mellett a kedvező ár és lelkiismeretes szakmai csapatunk is hozzájárul sikerünkhöz.

Az általunk kibocsátott számlát kiegyenlítheti egészségbiztosítási kártyával valamint a külföldi betegbiztosítók is elfogadják.

Kérlek, keress minket bizalommal, és győződj meg saját magad róla, hogy mi a szolgáltató magatartás alatt valóban szolgáltatást értünk.

Elérhetőségek

Telefon: +36 309026-540

Telefon: 0049 70421794593

skype: hdentals

mail: informacio @ hdentals.com

Közösségi oldalaink

Visszahívást kérek

  Refresh Captcha